maart 2, 2016

De Band

 

Het begon allemaal in Schuinesloot, samen gezellig muziek maken en optreden op familie feesten. Dit beviel zo goed, dat het idee er kwam om een “echte band” te beginnen.
Zo is de H.E.L.S ontstaan! Door de diversiteit aan nummers speelt de band prachtige ballads, schreeuwende blues en Rock & Roll.

Door de ervaring van thuis muziek maken, speelt H.E.L.S. regelmatig akoestisch!

 


0160-jackie-wolsink-fotografie-hels-house-band

 

Hans Kastermans (Bas)

Hans komt uit Schuinesloot (Hardenberg) en is de bassist van de band. Na het kopen van zijn eerste platen ontstond zijn passie voor muziek. Nadat hij zijn muziekkennis door de jaren heen had uitgebreid, begon hij met het spelen van de bas. Zijn inspiratie voor het bassen is Chris Squire (Yes). Door deze inspiratie en zijn ervaring speelt H.E.L.S. verschillende genres.

 

 

 


0068-jackie-wolsink-fotografie-hels-house-band

Elkie Kastermans (Zang)

Elkie komt uit Schuinesloot (Hardenberg) en is de zangeres van de band. Als front van H.E.L.S. weet ze op elk evenement een goede sfeer te creëeren. Met haar grote bereik weet ze flink te rocken maar ook intiem ballads te zingen.

 

 

 

 


0113-jackie-wolsink-fotografie-hels-house-band

Levi Akkerman (Gitaar)

Levi komt uit Enschede en is de gitarist van de band. Vanaf zijn 6e speelt hij al gitaar en dit is dan ook zijn grote passie. Door zijn muzikale opleiding aan het Conservatorium kan Levi strakke solo’s neer zetten maar ook intieme ballads begeleiden. Zijn muzikale ervaring brengt hij over op de band, maar ook in zijn beroep als gitaardocent.

 

 

 


0203-jackie-wolsink-fotografie-hels-house-band

Steven Beuving (Drums)

Steven komt uit Deventer en is de drummer van de band. Door zijn goede ritme gevoel weet hij de band goed te leiden. Zijn enthousiasme voor drummen is begonnen met het beluisteren van U2 en drumt hij al vanaf zijn 12e. Door veel ervaring in verschillende bands, zet hij strakke grooves neer.